BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kad Kahwin

Menyediakan Perkhidmatan perancangan perkahwinan, rekaan kad kahwin yang profesional dan berbaloi untuk "budget" anda... Boleh didapati untuk rekaan terkini, rekaan sendiri bakal pengantin dan sediaada.

CVD CUN

Sunday, September 15, 2013

KAD KAHWIN CUSTOM MADE

Makin ramai bakal pengantin yang punya idea yg ingin direlisalikan dalam kad perkahwinan mereka. Sejak awal tahun 2013 lagi pilihan pelanggan banyak kepada warna tema majlis. Antaranya soft pink & blue .., purple & hijau..cantik, kalau si designer pandai menggarapkan tone supaya nampak segar.., kami di sini akan beri pendapat tapi biar pengantin yang tentukan keputusannya.. Tak kurang juga yang mahukan kad berwarna gelap matelic dan ber 'hot stamp' warna gold, silver, gangsa dll. untuk muka depan kad. pilihan inlay atau kertas dalam kad adalah simili atau trasing grade A yg sangat eksklusif..dengan tambahan riben.. Saiz yang menjadi pilihan sebelah pihak adalah jenis poskad, mudah.. tapi kalau mahukan peta yang lebih terperinci dan banyak 'land mark' yg ingin dimasukkan, saiz ini tidak kami sarankan. dan untuk jemputan 2 belah pihak kad jenis lipat 2 patut menjadi pilihan . Pakej 1000pcs contohnya boleh di bahagikan sama banyak untuk kedua belah pihak, selain mudah untuk menjemput samada ke majlis Perempuan, atau Majlis lelaki atau pun kedua2 sekali... Di Creative Vision Design kami sediakan pakej berserta banting/banner , sticker/ tag untuk cenderamata mengikut saiz dan bentuk yang bersesuaikan dengan cenderamata yg anda sudah tempah. Terima Kasih... Jom Like CREATIVE VISION DESIGN

Sunday, June 9, 2013

Terima kasih atas kepercayaan dari anda sejak 10 tahun yang lalu.

Thursday, June 6, 2013

PROMOSI

PROMOSI SEHINGGA 30 JUNE 2013 PAKEJ UNTUK BERKHATAN, NAIK BUAI/BERENDOI, BERTUNANG , HARI JADI ANAK-ANAK, ATAU APA-APA KENDURI YANG MAHU DIRAIKAN. SEKEPING BANTING @ BANNER 50 KEPING KAD JEMPUTAN 100 KEPING STIKER HANYA RM70.00

Wednesday, June 5, 2013

BILA BULAN RAMADHAN AKAN DATANG.. MAKA SIBUK LAH TOKEH-TOKEH BISKUT RAYA, KEREPEK RAYA,DAN KEK MENEMPAH STIKER UNTUK PRODUK MEREKA.. TUKANG DESIGN PENING-PENING MENCARI IDEA SUPAYA PRODUK PELANGGAN MENDAPAT SAMBUTAN HANGGAT. PESANAN PALING UTAMA BUAT LABEL / STIKER IKUT KEMAMPUAN KITA. PADA SESIAPA YANG BARU NAK MULA BERNIAGA PATUTNYA BAGI KAWAN-KAWAN RASA DULU(SEBELUM PUASA NIE). PAS TU BOLEH LE TANYA BERAPA BALANG PULAK NAK ODER ..YE TAK...

Friday, November 4, 2011

Waktu Operasi Syarikat Kami

Waktu Perniagaan:
Bisness Hours

Isnin hingga Jumaat: 10.00 pagi - 6.00 petang
Mon to Fri: 10am - 6pm

Sabtu: 10.00 pagi - 3.30 petang
Sat: 10am - 3.30pm

Ahad: Temujanji
Sun: Appointment

Sila Telefon/SMS: 017-505 0978 / 017-881 8030 (waktu pejabat)
Email: cvdesign@mail.com
please 'LIKE' facebook

Sunday, October 30, 2011

End Year 2011 Wedding Cards

Berikut adalah tempahan2 baru untuk tahun ini... Kebanyakkan design adalah perbincangan antara kami dan pasangan pengantin untuk merialisasikan kenangan kad perkahwinan mereka dengan gemilangnya..


Serendah RM 0.70 sen


Serendah RM 1.20 sen


Serendah RM 0.80 sen (Berkelambu)


Serendah RM 0.75 sen


Tengah Proses Gam 'inlay'...


Serendah RM 0.70 sen


Proses 'melipat' kad


Proses Akhir menyiapkan sebelum diambil pelanggan


Serendah RM 0.45 (Simili), RM 0.57 (Artcard) gambar adalah 'Artcard'


Serendah RM 0.45 (Simili), RM 0.57 (Artcard) gambar adalah 'Simili'


Poskad serendah RM 0.50

Perbincangan selanjutnya dialu-alukan... Kalau boleh 'like' le pages facebook..

http://www.facebook.com/pages/CREATIVE-VISION-DESIGN/201242146608196

Monday, July 11, 2011

Perak Beauty & Fashion Fest 2011 di Dataran MBI, Ipoh

Pada 08 Julai - 10 Julai 2011.. untuk memperhebatkan lagi promosi (sejak menambahkan tenaga kerja).. kami telah menyewa satu booth bersama Butik Baiti's Colection..

Sambutan? Mmm.. mengikut pada event's, rasanya tak berapa ramai le orgnye.. maklum le, bukannye jom heboh, hotjam atau karnival upin ipin..

Tapi Alhamdulillah, pengunjung kesini, ramai jugakle yg brekk.. tengok2 kad2 kahwin & pakaian pengantin yg kami pamerkan..

Ada seorang Awek tu, terkejut jugak kerana kad 'custom made' boleh buat kat pekan kecik Batu Gajah je.. selama ini diorang ingat nk grand2 mesti ke kolumponye..

Lagi satu.. ekspo ni dekat dgn uptown ipoh & 'port' org ipoh makan char keoy teow dataran.. bnyk jugak le 'couple' yg betui atau berura-ura nak kawin datang menjengah..

Dalam penelitian kami, nampaknye ramai lagi yg belum buat 'prepairation' utk perkahwinan walaupun majlis sebulan dua lg.. sepatutnya bende2 seperti kad kahwin & pakej2 majlis harus dah pun dibuat.. takde nanti kelam-kabut..
Yang tukang buat kad ni.. akan bertambah kelam-kabutnya..










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...